Dan odprtih vrat na skateparku Bali

09/06/2020

Športno društvo Obala Riders je združenje posameznikov, ki se ukvarjajo z rolkanjem(skateboarding), akrobatskim rolanjem(inline rollerblading) in BMX kolesarjenjem. Naše društvo stremi k razvoju urbanih športov na območju Obalno kraške regije. Glavni cilj je pridobiti primerno kvalitetno infrastrukturo oz. pogoje za udejstvovanje, druženje, tekmovanje in treniranje urbanih športnikov na tem območju.

Člani ŠD Obala riders smo si začasni dom ustvarili na Markovcu, kjer je na naslovu Ulica Vena Pilona 28 nastal manjši skate park. Med nestrpnim pričakovanjem novega, javnega koprskega skate parka, ki bo svojo otvoritev doživel predvidoma jeseni, smo z lastnim trudom zgradili nekaj objektov, ki omogočajo dobro in varno okolje za trening. Pogosto nas obiskujejo tudi mlajši nadobudni skejterji in BMX kolesarji, ki si želijo naučiti novih veščin.

V ta namen bi radi oznanili, da bomo v petek, 12. 6. 2020 priredili DAN ODPRTIH VRAT na našem Skate parku “Bali”. Namenjen bo vsem, ki bi radi spoznali svet skejtanja in BMX kolesarjenja ter se naučili nekaj spretnosti pod mentorstvom izkušenih skejterjev in BMX kolesarjev.

Za mlajše od 16 let je obvezna uporaba čelade in zaščitne opreme.

Časovnica:
18.00 – 18.30: Zbor
18.30 – 18.45: Predstavitev ŠD Obala riders in demonstracija
18.45-19.30 Demonstracija trikov s strani mentorjev
19.30 – poskusna vožnja s pomočjo mentorjev

ŠD Obala riders vpisuje nove člane! Če si želiš postati član in tako pridobiti neomejeno uporabo Skate parka Bali ter druge ugodnosti, si oglej navodila na https://obalariders.si/prijava/.

Lepo vabljeni! 🙂