PRIJAVNICA/PLAČILO ČLANARINE za leto 2023

Izpolnjeno in podpisano prijavnico za članstvo v športnem društvu Obala Riders nam lahko pustite v trgovini Dok7 boardhop na Pristaniški ulici 3 v Kopru ali na naslovu skate parka “BALI”: Ulica Vena Pilona 28(bivše balinišče B.K. 4.julij) na Markovcu. Lahko pa prijavnico poskenirate in nam pošljete kopijo na naš spletni naslov s​portnodrustvo.obalariders@gmail.com.​
Članarina za leto 2023 znaša 30€ za aktivne člane.Novi člani/ce se lahko včlanijo skozi vse leto. Ob včlanitvi v društvo poravnajo članarino za tekoče leto.
VSA ČLANARINA GRE V NAMENE DRUŠTVA: ​Plačila stroškov vodenja društva, nakup materiala in orodja za prostovoljno gradnjo in vzdrževanje objektov na skate parku “BALI”, plačilo stroškov skate parka(elektrika, voda, itd.), organizacija dogodkov in tečajev ter ostalih aktivnosti društva.
Navodila za plačilo članarine v letu 2023: ​Članarino lahko plačate z univerzalnim plačilnim nalogom na bančnem ali poštnem okencu ali pa preko interneta, če imate urejen dostop do vašega bančnega računa. V nadaljevanju je opisan način plačila z univerzalnim plačilnim nalogom:
Znesek EUR:
∙ 30,00€(aktivni člani)
∙ 10,00€(delno aktivni oz. občasni člani)
∙ 10,00€ ali več(simpatizerji)
Koda namena: ​OTHR
Namen: ​Plačilo članarine za: (i​me člana)
Račun (IBAN): S​I56 6100 0000 5991 940
BIC banke: ​HDELSI22XXX
Naziv banke: ​DELAVSKA HRANILNICA D.D. LJUBLJANA Referenca: S​I00 2023
PREJEMNIK PLAČILA
Naziv: ​ŠPORTNO DRUŠTVO OBALA RIDERS
Naslov: ​BERNETIČEVA ULICA 14
Kraj: ​6000 KOPER – CAPODISTRIA

Za plačilo preko interneta izberete plačilni nalog UPN in ga izpolnite po zgornjem vzorcu. Vaši podatki in številka vašega računa se bo vpisala avtomatsko, številko društvenega računa pa pazljivo vpišite sami ter preverite če je pravilen. Kot referenco vpišite 00 in tekoče leto (2023).
OPOMBA:
Zaradi lažjega vodenja evidence o plačnikih članarine vas prosimo, če nam lahko potrdilo o plačilu (kopijo potrdila o plačilu) posredujete na elektronski naslov društva sportnodrustvo.obalariders@gmail.com.
Hvala za razumevanje in lep pozdrav! 🙂